Säkerhet

Säkerhet

Vid alla transporter med våra bussar skall säkerhetsbältet användas.
På alla våra bussar råder rökförbud.


Bagage

Bagage/packning

Ditt bagage får maximalt omfatta en resväska (max 20 kg) och ett litet handbagage per person. Som resenär ansvarar du själv för transporten av ditt bagage till och från bussen och hotellrummet. Dessutom ansvarar du själv för att ditt bagage verkligen lastas in i bussen vid avfärd. Tänk på att resväskor packas på varandra och att väskorna och innehållet därför bör tåla detta.

På våra shoppingresor är det av yttersta vikt att allt bagage märks med för- och efternamn, och att endast chauffören lastar in och ut från bussen.


Pass

ID/Pass

Till en del av våra resmål erfordras giltigt pass. Ha passet tillgängligt i handbagaget. Kraven från olika länder förändras kontinuerligt och säkrast är att ha ett pass som är giltigt i minst 6 månader efter hemresedatum.

Senaste nytt

Aktuellt!

Planera er nästa resa med oss! Skall ni på Kick-off, äventyr, mässor, bröllop & fester,eller varför inte ett sportevenemang. Vi har kontakter med hotel i hela Europa och vi tar er dit med moderna och bekväma bussar. Ombord finns även catering.... Läs mer här

Boka Online

Vi tar steget vidare och erbjuder nu även Bokning Online på våra resor!... Läs mer här

Senast nytt

I juni månad fick Vannarpsbussarna ny ägare! Vi tacker Bjerke & Eva för förtroendet att få driva vidare deras verksamhet som de skött utomordentligt bra under alla dessa år! Sten Olsson, som för 45 år sedan började sin busskarriär på företaget, först som mekaniker och senare förare, driver nu företaget vidare. Sten har under alla dessa åren som gått arbetat i bussvärlden, både som förare, och de senaste 25 åren som områdeschef på olika företag. Stora som lite mindre. Även om det aldrig "blir det som förr", så har Sten ambitionen att fortsätta i samma anda och även utveckla utbudet med fler resor, fler samarbetspartners, och ett större urval av destinationer På kontoret och även bakom ratten ibland hitter ni Anita Bengtsson som som tidigare jobbat på en bussresebyrå i Malmö. Varmt Välkomna att höra av er både via mail och telefon! ... Läs mer här

Inte bara till Österrike!

Vi anordnar resor till Europas alla hörn i egen regi eller i samarbete med många olika researrangörer där kundens önskemål alltid är i centrum. Vi utför alla slags resor: Kort-, dags-, sport- och konferensresor. Företag, föreningar och privatpersoner är alla välkomna att kontakta oss!

© Vannarpsbussarna AB. | Webb Amiras Design