Om oss

Lite historia

Företaget började år 1925 som Sövde Taxi.
Det utvecklades till ett bussbolag som 1972 började med turisttrafik runt om i Europa under namnet Vannarpsbussarna.

Idag är vi ett genuint skånskt bussbolag i kanten till Österlen, närmare bestämt i Blentarp. Vi har självklart moderna turistbussar utrustade med Wi-Fi inom Norden. Därmed kan vi skräddarsy en resa enligt Ditt önskemål.

Vi anordnar resor till Europas alla hörn i egen regi eller i samarbete med många olika researrangörer där kundens bästa alltid är i centrum. Vi utför alla slags resor: Kort-, dags-, sport- och konferensresor.
Företag, föreningar och privatpersoner är alla välkomna att kontakta oss!
Dessutom arrangerar vi bussresor till Österrike varje vinter i egen regi och i samarbete med bra hotell i Österrike.

Boka ”en stol” hos oss eller hela paketet! Läs mer om årets resor under fliken ”VÅRA RESOR”.
Välkommen att kontakta oss för bokningar eller mer information. Vi tar gärna emot ditt samtal – personlig kontakt är viktigt för oss!

Senaste nytt

Aktuellt!

Planera er nästa resa med oss! Skall ni på Kick-off, äventyr, mässor, bröllop & fester,eller varför inte ett sportevenemang... Läs mer här

Boka Online

Vi tar steget vidare och erbjuder nu även Bokning Online på våra resor!... Läs mer här

Senast nytt

I juni månad fick Vannarpsbussarna ny ägare! Vi tacker Bjerke & Eva för förtroendet att få driva vidare deras verksamhet so... Läs mer här

Inte bara till Österrike!

Vi anordnar resor till Europas alla hörn i egen regi eller i samarbete med många olika researrangörer där kundens önskemål alltid är i centrum. Vi utför alla slags resor: Kort-, dags-, sport- och konferensresor. Företag, föreningar och privatpersoner är alla välkomna att kontakta oss!

© Vannarpsbussarna AB. | Webb Amiras Design